Heipä hei,
viime viikonloppuna tuli herkuteltua tortilloilla. Tortillalätyt leivoin itse Kutsu vapauteen -blogin reseptillä. Tortillat ovat vähähiilihydraattisia ja täyte oli tällä kertaa jauhelihaa maustettuna valmiilla tacomausteseoksella, fetaa, kurkkua, salsaa, paprikaa ja tomaattia. Yleensä olemme täyttäneet nämä jauhelihan sijaan chilimaustetulla tonnikalalla. Herkun kruunaa avokadoslaissit mustapippurilla. Sitä ei tällä kertaa valitettavasti ollut tähän laittaa. Ihan kelpo meksikolaishenkinen ateria tästäkin tuli, vaikka en nykyään juurikaan käytä valmiita tacomausteseoksia. Tuo tuli tilattua Matsmartista kun sai ilmaiseksi. :)
viime viikonloppuna tuli herkuteltua tortilloilla. Tortillalätyt leivoin itse Kutsu vapauteen -blogin reseptillä. Tortillat ovat vähähiilihydraattisia ja täyte oli tällä kertaa jauhelihaa maustettuna valmiilla tacomausteseoksella, fetaa, kurkkua, salsaa, paprikaa ja tomaattia. Yleensä olemme täyttäneet nämä jauhelihan sijaan chilimaustetulla tonnikalalla. Herkun kruunaa avokadoslaissit mustapippurilla. Sitä ei tällä kertaa valitettavasti ollut tähän laittaa. Ihan kelpo meksikolaishenkinen ateria tästäkin tuli, vaikka en nykyään juurikaan käytä valmiita tacomausteseoksia. Tuo tuli tilattua Matsmartista kun sai ilmaiseksi. :)
Ohje (4 tortillaa):
0,75 dl mantelijauhoa
2 munaa
2 dl soija-, kaura- tai vispikermaa*
2 rkl karkeaa psylliumia (käytin hienoa Finaxin psylliumia)
ripaus suolaa
* Maidotonta
ruokavaliota noudattavat käyttävät soija- tai kaurakermaa. Viljatonta
ruokavaliota noudattavat käyttävät soija- tai vispikermaa.
Vatkaa munat
kulhossa. Lisää kerma ja kuivat aineet. Lusikoi pellille taikinaa noin 5
ruokalusikallista ja muotoile lusikalla ohuita pyöreän muotoisia
lettuja. Paista uunissa 200 astessa 10-15 minuuttia.
Mukavaa keskiviikkoa!
Mukavaa keskiviikkoa!
Kommentit
Lähetä kommentti