Tilanne vaati lisää Tulum-juustoisia reseptejä. Purkki nokotti jääkaapissa avattuna ja aikaa käyttää se olisi muutaman päivän. Vasta pintaraapaisu oli käytetty. Mies oli löytänyt netin syövereistä sopivan helpon kuuloisen ohjeen. Jos teilläkin sattuu olemaan hankittuna tulum-juustoa niin kannattaa kokeilla. Tässä tulee herkullinen ja erittäin helppo vain 3 ainesosan ohje.
Kesäkurpitsaa ja tulumjuustoa
1 rkl oliiviöljyä
2 kuppia kesäkurpitsaraastetta
1/2 kuppia tulumjuustoa
Kuumenna oliiviöljy. Lisää kesäkurpitsaraaste. Kuumenna välillä sekoitellen kunnes pehmentynyt. Lisää juusto. Anna sulaa. Tarjoa.
Niin ja koska minä tykkään valkosipulista ja tehdä omia sovelluksia niin heitin kesäkurpitsan kanssa pannulle myös pari kynttä valkosipulia. "Ei huono" , kuului mehen kommentti ruuasta.
Mössöä :D Värikästä sellaista ja Ikean lihapullia.. Kirsikkatomaatteja kilon laatikosta. | ! |
Kesäkurpitsaa ja tulumjuustoa
1 rkl oliiviöljyä
2 kuppia kesäkurpitsaraastetta
1/2 kuppia tulumjuustoa
Kuumenna oliiviöljy. Lisää kesäkurpitsaraaste. Kuumenna välillä sekoitellen kunnes pehmentynyt. Lisää juusto. Anna sulaa. Tarjoa.
Niin ja koska minä tykkään valkosipulista ja tehdä omia sovelluksia niin heitin kesäkurpitsan kanssa pannulle myös pari kynttä valkosipulia. "Ei huono" , kuului mehen kommentti ruuasta.
Kommentit
Lähetä kommentti