Eli muistutus mulle ja miksei myös sulle, että hemmottelepa välillä ittiäs tällä ihanan mausteisella lohiramenilla. Minulle tästä mainiosta japanilaisesta keitosta vinkkasi sisko (Kiitti! :)) ja olihan tämä hyvää. Alunperin ohje on Maku-lehden sivuilta.
Ainekset (4 annosta)
- 1 1/2 l kasvislientä
- 1 rkl currytahnaa
- 1 kpl kevätsipulinippu(panin tavan sipulia)
- 2 kpl vihreää chiliä(mulla punaista)
- 1 dl limettimehua
- 200 g munanuudeleita(mulla kikhernenuudelia)
Lisäksi
- 300 g kirjolohifileetä (nahatonta ja ruodotonta)
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 1 rkl rypsiöljyä(käytän oliiviöljyä)
- 1 kpl ruukku tuoretta korianteria
Tee näin
Kuumenna kasvisliemi ja currytahna kattilassa.
Silppua kevätsipulit ja chili ja lisää ne kattilaan. Lisää mehu ja nuudelit. Keitä nuudelit kypsiksi, viitisen minuuttia.
Leikkaa lohifilee neljään palaan. Mausta palat suolalla ja pippurilla.
Paista lohi öljyssä pannulla nopeasti kauniin väriseksi ja rapeapintaiseksi.
Annostele nuudelikeitto kulhoihin ja nosta liemen päälle lohiviipaleet. Viimeistele lohi-ramen silputulla korianterilla.
Ai ai.. On muutes hyvää. Joko testaat tänään? :)
Silppua kevätsipulit ja chili ja lisää ne kattilaan. Lisää mehu ja nuudelit. Keitä nuudelit kypsiksi, viitisen minuuttia.
Leikkaa lohifilee neljään palaan. Mausta palat suolalla ja pippurilla.
Paista lohi öljyssä pannulla nopeasti kauniin väriseksi ja rapeapintaiseksi.
Annostele nuudelikeitto kulhoihin ja nosta liemen päälle lohiviipaleet. Viimeistele lohi-ramen silputulla korianterilla.
Ai ai.. On muutes hyvää. Joko testaat tänään? :)
Kommentit
Lähetä kommentti