Tänään herkuttelimme pitkästä aikaa avokadopastalla. Resepti on varmasti jo monille varsin tuttu. Se on Alexander ja Hanna Gullichsenin kehittämä ja löytyy ainakin Safkaa-kirjasta. Käytimme tähän mustapapuspagettia, jonka olen todennut hyväksi verensokerille. Tällaiset voimakkaanmakuiset kastikkeet sopivat sen seuraksi hyvin. Jos sinulla on diabetes, suosittelen Lars-Erik Litsfeldtin ja Patrik Olssonin kirjaa Papujen voimalla. Siinä on tietoa papujen vaikutuksesta verensokeriin. Itse olen nykyään korvannutkin tavalliset pastat näillä papu-tai kikhernepastoilla taikka itse valmistamallani tuotepastalla.
|
Resepti avokadopastaan löytyy ainakin tästä kirjasta |
|
Mustapapuspagetti antaa tumman säväyksen tähän muuten vihreään pastaan. |
|
|
|
Oletteko te maistaneet avokadopastaa? Entä näitä papupastoja?
Kommentit
Lähetä kommentti