Hei taas..
Näköjään postauksia tipahtelee nyt tiheään koskapa ideoita ja kuvia on kertynyt varastoon. Tämän salaatin tein viime lauantaina tortillojen kaveriksi. Ohje tähän löytyi taas Kalevasta. Olin onnistunut heittämään hukkaan tosin hunajavinegrettin ohjeen, koska se oli toisella sivulla. Tein kuitenkin netistä löytämäni perusteella jonkinlaisen vinegrettin eikä tämäkään ollut hullumpaa. :)
Lehtikaalisalaatti
150 g lehtikaalia
1 rkl sitruunamehua
1/2 tl sormisuolaa
1 tl hunajaa
1/2 dl hunajavinegrettiä
fetaa murustettuna
pistaasipähkinöitä rouheena
Poista lehtikaaleista keskiruoti ja revi lehdet reiluiksi paloiksi. Pirskota päälle sitruunan mehu, sormisuola ja hunaja ja hiero näitä aineita 2-3 minuutin ajan lehtikaaliin, jotta se alkaa mehustua. Laita jääkaappiin puoleksi tunniksi lepäämään.
Ennen tarjoilua lisää joukkoon hunajavinegretti sekä koristele fetamurulla ja pistaasipähkinärouheella.
Vinagrettiin käytin omenaviinietikkaa, hunajaa, oliiviöljyä ja sitruunanmehua sekä dijonsinappia.
Näköjään postauksia tipahtelee nyt tiheään koskapa ideoita ja kuvia on kertynyt varastoon. Tämän salaatin tein viime lauantaina tortillojen kaveriksi. Ohje tähän löytyi taas Kalevasta. Olin onnistunut heittämään hukkaan tosin hunajavinegrettin ohjeen, koska se oli toisella sivulla. Tein kuitenkin netistä löytämäni perusteella jonkinlaisen vinegrettin eikä tämäkään ollut hullumpaa. :)
Lehtikaalisalaatti
150 g lehtikaalia
1 rkl sitruunamehua
1/2 tl sormisuolaa
1 tl hunajaa
1/2 dl hunajavinegrettiä
fetaa murustettuna
pistaasipähkinöitä rouheena
Poista lehtikaaleista keskiruoti ja revi lehdet reiluiksi paloiksi. Pirskota päälle sitruunan mehu, sormisuola ja hunaja ja hiero näitä aineita 2-3 minuutin ajan lehtikaaliin, jotta se alkaa mehustua. Laita jääkaappiin puoleksi tunniksi lepäämään.
Ennen tarjoilua lisää joukkoon hunajavinegretti sekä koristele fetamurulla ja pistaasipähkinärouheella.
Vinagrettiin käytin omenaviinietikkaa, hunajaa, oliiviöljyä ja sitruunanmehua sekä dijonsinappia.
Kommentit
Lähetä kommentti