Heissulivei..
Taas tämmöstä majoneesipohjasta kaalisalaattia pukkaisi. :) Makumaailma kuitenkin aivan erilainen kuin siinä rapeassa coleslawssa. Tämä ohje on peräisin Creme Bonjour -mainoksesta Glorian ruoka & viini -lehden sivuilta. Vinkkasin miehelle, että kokeiltaiskos tuota ja niin mies tämän tekas ja on saanut tehdä sitten kerran jos toisenkin. Maku on jännä; se tulee maustetusta tuorejuustosta. Lisäksi ihastuimme tuohon chimichurri-mausteiseen kanaan, vaikka emme yleensä maustettuja kanoja tai ylipäänsä kanoja juuri syö. Tämä sattui olemaan punalappuisena Prismassa, joten pitihän tuota kokeilla. :)
Paistettu kana ja coleslaw-salaatti
1 pkt (a' 200g) Creme Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustoa
2 rkl Hellmann's -majoneesia
2 porkkanaa , raastettuna
1/4 keräkaali, suikaleina
1/4 punakaali, suikaleina (ollaan laitettu vaan keräkaalta tuplamäärä)
400 g kanafileetä
suolaa ja pippuria
1 rkl ruokaöljyä
Sekoita tuorejuusto ja majoneesi tasaiseksi dipiksi. Laita puolet dipistä erilliseen kulhoon ja valmista lopusta dipistä coleslaw yhdistämällä dippiseos porkkanaraasteeseen ja kaaliin. Mausta suolalla ja pippurilla.
Mausta kana suolalla ja pippurilla. Paista kana kypsäksi öljyssä.
Tarjoile coleslaw'n, bataattiranskalaisten, salaatin ja dipin kera.
Me on tosiaan käytetty valmiiksi maustettua kanaa, joten ei olla tehty tästä mitään dippiä vaan kaalimäärää on lisätty tuolle dippimäärälle sopivaksi. On mehukasta salaattia. Rasvaista. Mutta tämä onkin veehoohoota. Että sillee. Nams. Tätä illalla. Nyt pitää mennä, koska pikku-ukko hermostuu. Moikka!
Taas tämmöstä majoneesipohjasta kaalisalaattia pukkaisi. :) Makumaailma kuitenkin aivan erilainen kuin siinä rapeassa coleslawssa. Tämä ohje on peräisin Creme Bonjour -mainoksesta Glorian ruoka & viini -lehden sivuilta. Vinkkasin miehelle, että kokeiltaiskos tuota ja niin mies tämän tekas ja on saanut tehdä sitten kerran jos toisenkin. Maku on jännä; se tulee maustetusta tuorejuustosta. Lisäksi ihastuimme tuohon chimichurri-mausteiseen kanaan, vaikka emme yleensä maustettuja kanoja tai ylipäänsä kanoja juuri syö. Tämä sattui olemaan punalappuisena Prismassa, joten pitihän tuota kokeilla. :)
Ei nyt ihan gurmeeta mutta ihan syötävää settiä silti.. |
Paistettu kana ja coleslaw-salaatti
1 pkt (a' 200g) Creme Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustoa
2 rkl Hellmann's -majoneesia
2 porkkanaa , raastettuna
1/4 keräkaali, suikaleina
1/4 punakaali, suikaleina (ollaan laitettu vaan keräkaalta tuplamäärä)
400 g kanafileetä
suolaa ja pippuria
1 rkl ruokaöljyä
Sekoita tuorejuusto ja majoneesi tasaiseksi dipiksi. Laita puolet dipistä erilliseen kulhoon ja valmista lopusta dipistä coleslaw yhdistämällä dippiseos porkkanaraasteeseen ja kaaliin. Mausta suolalla ja pippurilla.
Mausta kana suolalla ja pippurilla. Paista kana kypsäksi öljyssä.
Tarjoile coleslaw'n, bataattiranskalaisten, salaatin ja dipin kera.
Me on tosiaan käytetty valmiiksi maustettua kanaa, joten ei olla tehty tästä mitään dippiä vaan kaalimäärää on lisätty tuolle dippimäärälle sopivaksi. On mehukasta salaattia. Rasvaista. Mutta tämä onkin veehoohoota. Että sillee. Nams. Tätä illalla. Nyt pitää mennä, koska pikku-ukko hermostuu. Moikka!
Kommentit
Lähetä kommentti