Tanskalainen parsakaalisalaatti
Ainekset2 kpl Parsakaalia (600 g)
1 kpl Pekonia
1 1/2 dl Rusinoita
1/2 dl Auringonkukansiemeniä
1 kpl Punasipuli
1 1/2 dl Majoneesia
1/2 - 1 dl Ruokakermaa
1 rkl Sokeria
3 tl Punaviinietikkaa
Suolaa
Suikaloi pekoni ja pane suikaleet kylmälle pannulle. Kuumenna ja sekoita, kunnes pekonit saavat hiukan väriä. Siirrä pekonit talouspaperille valumaan. Viipaloi parsakaalit ohuiksi viipaleiksi ja hienonna punasipuli.Löysennä majoneesia hiukan kermalla. Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna salaatin maustua muutama tunti tai vaikka seuraavaan päivään.
Tässä kun reseptiä teille kirjasin hoksasin, että noita auringonkukansiemeniä en ollut huomannutkaan reseptissä (Hah..mun äitiyden pehmittämä pää..) Vielä ei oo syöty tätä, mutta pian alamme lounaalle etätöitä tekevän mieheni kanssa. Niin ja mulla oli yks noin puolen kilon parsakaali, rusinoita en laittanut ihan noin paljoa, sokerina käytin karppisokeria ja sitäkin meni vähemmän kuin ohjeessa neuvottiin. Mukavaa viikonjatkoa kaikille. Hoksasin tuosta kameralta kuvat herkullisista täytetyistä paprikoista. Ne on saattanut jäädä kans julkaisematta joten voipi olla, että palataan asiaan ennemmin kuin arvaattekaan. :D
Kommentit
Lähetä kommentti