Hei ystäväiset! Halusin tulla jakamaan tännekin herkullisen bataattiranureseptin. Sen pariksi sopii kuin nenä päähän avokadodippi. No jaa, dippi on ehkä tässä tapauksessa harhaanjohtava nimi, koska nuo ranskalaiset ovat sen verran pehmeitä, ettei niitä paljon dippailla ainakaan noin paksuun soossiin. Maku edellä mennään kuitenkin. Ja se on hyvä. Maku siis. Ja huomautettakoon vielä, että bataatti ei ole vähähiilihydraattista. Minä olen kuitenkin mennyt lähinnä hyväkarppilinjalla enkä ole ollut hurjan tarkka hiilareissa. Suklaatakin herkuttelen palan tai kaksi kerrallaan korkeintaan. Sen verran saa elämässä olla nautintojakin. :)
|
Kuusikin saa vielä ilahduttaa meitä viikonloppuun saakka. <3 |
|
|
Täydellinen makupari
Bataattiranskalaiset
Bataattia
Suolaa
Chiliä
Cayennepippuria
Savupaprikaa
Valkopippuria
Mustapippuria
Oliiviöljyä
Kuori bataatti ja leikkaa suikaleiksi. Kaada kulhoon mausteiden sekä oliiviöljyn kera. Sekoita niin että bataatit ovat kauttaaltaan mausteiden ja öljyn peitossa. Paista 200 asteessa kunnes kypsiä.
Avokadodippi
Avokado
Oliiviöljyä
Mustapippuria
Valkosipulia
Fetaa
Suolaa tarvittaessa
Muussaa avokado kulhoon. Lisää mausteet ja oliiviöljy sekä fetaa murusina. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa tai fetajuustoa.
Semmoista tällä erää. Nyt mutustelen kahvin kanssa vähähiilihydraattisia suolakeksejä. Nams. Keisarinna-juusto maistuu muuten makoisalle keksin päällä. Innostuin enemmän kuin Kreivi-juustosta. Molemmat Valion herkuttelujuustoja. Keksiohjetta sitten varmaan seuraavaksi. :)
|
Kommentit
Lähetä kommentti