Joo täällä taas ollaan:D Tuo paprikareseptin unohtuminen jäi sen verran kaivelemaan, että piti heti tarttua tähän ja kirjoitella ohje ylös- tämäkin ohje nimittäin ansaitsee ehdottomasti postauksensa. On sen verran herkkua nääs. Tämä resepti tuli vastaan Pinterestissä kesällä. Päivät olivat silloin pelkkää imetystä tai sille se tuntui..Kuumia päiviä..Kahvipöydässäkin imetin välillä kotona.. Ja nyt tuntuu jo haikealle.. Voi kun voisin joinakin päivinä hypätä takaisin tuonne kesään.. Silloin saatoin ottaa päikkäreitäkin poika tissillä.. Nyt olisi välillä niin paikallaan imetyksen tuoma lepotuokio, mutta meinaa olla vähissä ne hetket että tissi enää kelpaa.. No enivei eksyin aiheesta..:D Tuolloin kuitenkin löysin Pinterestin ja tulikin selailtua innostuksen vallassa tuota reseptien ja toinen toistaan ihanampien ruokakuvien ihmemaata samalla kun imetin ja taas imetin. :D
400 g jauhelihaa
1 kpl punasipuli
1 pkt fetaa
1 pkt Creme Bonjour cuisine valkosipuli & yrtit
1 pss pizzajuustoraastetta (en laittanut)
1 pkt paseerattua tomaattia
mausteita (laitoin tuoretta chiliä, valkosipulia,kasvisliemikuutio (1/2 - 1), musta- ja valkopippuria, fajitasmaustetta, suolaa, pizzamaustetta, srirachaa,ketsuppia..)
Paista jauheliha ja sipulit, mausta ja lisää 2 dl paseerattua tomaattia. Jätä liesi ykköselle odottamaan paprikoita. Halkaise paprikat pituussuunnassa puoliksi, pese ja poista sisus. Voitele iso uunivuoka ja asettele paprikat vieretysten. Voitele sisukset Creme Bonjourilla, lisää jauheliha ja feta. Ripottele halutessasi juustoa pinnalle. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä ja makujen tasaantua. Nauti.
Näitä on tullut tehtyä jo pariinkin kertaan. Jos ihmettelette mitä mulla tuossa lautasella on kaverina, niin se on Lidlin munakoisotahnaa. Olipa herkkua muuten! Ensimmäisellä kerralla meillä oli vielä tsatsikiakin kaverina. Tuli ihan Kreikan mezet mieleen. Olin vähän skeptinen, että niinköhän onnistuvat, mutta uuni oli ihanasti makeuttanut paprikat ja nämä ovat myöhemminkin lämmitettyinä hyviä. Fetan ystävänä käytin sitä reilusti joten en muuta juustoa kaivannut. Testatkaas. Ja kertokaa toki tykkäsittekö. :)
Täytetyt paprikat
4 kpl mahdollisimman isoja punaisia paprikoita400 g jauhelihaa
1 kpl punasipuli
1 pkt fetaa
1 pkt Creme Bonjour cuisine valkosipuli & yrtit
1 pss pizzajuustoraastetta (en laittanut)
1 pkt paseerattua tomaattia
mausteita (laitoin tuoretta chiliä, valkosipulia,kasvisliemikuutio (1/2 - 1), musta- ja valkopippuria, fajitasmaustetta, suolaa, pizzamaustetta, srirachaa,ketsuppia..)
Paista jauheliha ja sipulit, mausta ja lisää 2 dl paseerattua tomaattia. Jätä liesi ykköselle odottamaan paprikoita. Halkaise paprikat pituussuunnassa puoliksi, pese ja poista sisus. Voitele iso uunivuoka ja asettele paprikat vieretysten. Voitele sisukset Creme Bonjourilla, lisää jauheliha ja feta. Ripottele halutessasi juustoa pinnalle. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä ja makujen tasaantua. Nauti.
Näitä on tullut tehtyä jo pariinkin kertaan. Jos ihmettelette mitä mulla tuossa lautasella on kaverina, niin se on Lidlin munakoisotahnaa. Olipa herkkua muuten! Ensimmäisellä kerralla meillä oli vielä tsatsikiakin kaverina. Tuli ihan Kreikan mezet mieleen. Olin vähän skeptinen, että niinköhän onnistuvat, mutta uuni oli ihanasti makeuttanut paprikat ja nämä ovat myöhemminkin lämmitettyinä hyviä. Fetan ystävänä käytin sitä reilusti joten en muuta juustoa kaivannut. Testatkaas. Ja kertokaa toki tykkäsittekö. :)
Kommentit
Lähetä kommentti