Tää on niin perussafkaa, että mitäs tästä jorisemaan. Väriä tässä ei oo nimeksikään, mutta mausta ei voi sanoa samaa. Hyvää ja taas kerran helppoa. Ollos hyvät. Hapankaalta paistettuna. Alunperin kaveriksi tälle on nimetty tietty bratwursti ja se passaa toki kuin nenä päähän. Me tehdään hapankaalta kuitenkin sen verran usein, ettei aina bratwurstia voi syödä. :D Siksi usein lihapullat (joo Ikean) tai kala paistettuna tai savulohi. Luulin ottaneeni kuvan tästä, mutta enpä vissiin ottanutkaan sitten. Joten mennään ilman..
Lämmintä hapankaalia ja bratwurstia
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
400 g hapankaalta
120 g smetanaa
1 rkl sinappia
suolaa, mustapippuria
bratwurstia tai krakovanmakkaraa
Kuori ja pilko sipulit. Paista niitä pannussa. Lisää hapankaali. (Käytämme yleensä Rasilaisen valkosipulihapankaalta, joten valkosipulia ei silloin tarvita, jos ei halua sitten reilummin valkosipulista makua) Paista hetki. Lisää smetana sekä sinappi. Sekoita. Mausta. Nauti paistettujen makkaroiden tai haluamasi lisukkeen kera.
Ihanaa tiistain jatkoa ystäväiset. Pian on itsenäisyyspäivä ja siitä vain askel jouluun. Joulun odotus on kyllä melkein parasta. Tänä aamuna lenkillä tuli oikeinkin jouluinen fiilis jo.
Vähän pikkujoulua.. :D |
Lämmintä hapankaalia ja bratwurstia
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
400 g hapankaalta
120 g smetanaa
1 rkl sinappia
suolaa, mustapippuria
bratwurstia tai krakovanmakkaraa
Kuori ja pilko sipulit. Paista niitä pannussa. Lisää hapankaali. (Käytämme yleensä Rasilaisen valkosipulihapankaalta, joten valkosipulia ei silloin tarvita, jos ei halua sitten reilummin valkosipulista makua) Paista hetki. Lisää smetana sekä sinappi. Sekoita. Mausta. Nauti paistettujen makkaroiden tai haluamasi lisukkeen kera.
Ihanaa tiistain jatkoa ystäväiset. Pian on itsenäisyyspäivä ja siitä vain askel jouluun. Joulun odotus on kyllä melkein parasta. Tänä aamuna lenkillä tuli oikeinkin jouluinen fiilis jo.
Kommentit
Lähetä kommentti