Heippa. Tänään pyöräytin helpon katkarapupastan. Tämän ohjeen olen löytänyt Lidlin Liedellä-lehdestä. Herkullista. Itse olen muunnellut ohjetta sen verran, että chilikastikkeena olen käyttänyt Sriracha-kastiketta ja juustona Juustoportin Grand Reserve -vuohenjuustoa. Kerran kokeiltiin alkuperäisen ohjeen mukaista juustoa mutta kyllä tämä vuohenjuusto oli enempi meidän makuun. :) Ja niin.. Minun piti kuvaamani annoksen mutta tohakassa unohdin. Pesaisin koiran joulukuntoon.. Joten jotain olen saanut aikaan sentään. :) Ja kauneimmat joululaulut kävimme fiilistelemässä myös eilettäin sekä siskoni kanssa piipahdimme aamupäivällä Hannalan joulumyyjäisissä. Sieltä löysin kivat pöksyt juniorille.
Katkarapupasta
4 annosta
Valmistusaika n. 25 minuuttia
400 g Combino spagettia (meillä mustapapuspagetti)
200 g Ocean Sea isoja katkarapuja
1 dl Primadonna ekstraneitsytoliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä
2 rkl sweet chili -kastiketta (Vitasia)
1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
Kania merisuolaa myllystä
Kania mustapippuria myllystä
Kourallinen tuoretta basilikaa
Tarjoiluun:Grana Padano juustoa, raastettuna
Valmistus:
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna oliiviöljy kattilassa miedolla lämmöllä. Lisää hienonnettu valkosipuli, chilikastike, sitruunanmehu ja raastettu sitruunankuori.
Hauduta kunnes valkosipuli on pehmennyt, varo kuitenkin polttamasta sitä. Mausta suolalla.
Nosta kattila liedeltä, sekoita joukkoon sulatetut katkaravut ja yhdistä valutetun pastan kanssa.
Viimeistele hienonnetulla basilikalla, mustapippurilla ja raastetulla juustolla.
Tämä kaunokainen ihastuttaa ja sulostuttaa joulun odotusaikaa |
Katkarapupasta
4 annosta
Valmistusaika n. 25 minuuttia
400 g Combino spagettia (meillä mustapapuspagetti)
200 g Ocean Sea isoja katkarapuja
1 dl Primadonna ekstraneitsytoliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä
2 rkl sweet chili -kastiketta (Vitasia)
1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
Kania merisuolaa myllystä
Kania mustapippuria myllystä
Kourallinen tuoretta basilikaa
Tarjoiluun:Grana Padano juustoa, raastettuna
Valmistus:
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna oliiviöljy kattilassa miedolla lämmöllä. Lisää hienonnettu valkosipuli, chilikastike, sitruunanmehu ja raastettu sitruunankuori.
Hauduta kunnes valkosipuli on pehmennyt, varo kuitenkin polttamasta sitä. Mausta suolalla.
Nosta kattila liedeltä, sekoita joukkoon sulatetut katkaravut ja yhdistä valutetun pastan kanssa.
Viimeistele hienonnetulla basilikalla, mustapippurilla ja raastetulla juustolla.
Kommentit
Lähetä kommentti