Hei siellä! Mukavaa viikon puoltaväliä! Tällä viikolla on säpinää. Osa on jo takanapäin ja osa vielä antaa odottaa itseään. On valokuvauskurssia, miehen vanhempien kyläilyä, oman äitini vierailu ja ystäväni vierailu tulossa ja lauantaina työporukan pikkujoulut, jossa ajattelin käydä syömässä. Jostain syystä tuo jännittää minua. Nähdä pitkästä aikaa kaikkia.
Mutta asiasta toiseen. Tässä teillekin vähän erilaisen pinaattikeiton ohje. Sitruuna ja sipuli antavat erilaisen säväyksen. Nopsa tehdä ja hyvää. Mikäpäs sen parempi ruoka arki-iltaan. Anteeksi taas kuvan laatu. Keep practising..
1 valkosipulin kynsi
1 tl oliiviöljyä
2 tl voita
2 pss (a` 150g) pakastepinaattia
2,5 dl kuohukermaa
2 tl sitruunanmehua
1 tl suolaa
1/2 tl ruohittua mustapippuria
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota ne öljyn ja voin seoksessa noin 3 minuuttia. Lisää pinaatti ja anna sen sulaa. Lisää kerma ja kiehauta seos kevyesti. Lisää sitruunanmehu, suola ja pippuri. Tarjoa graavikalan kanssa.
Olinkin unohtanut tuon graavikalan aivan tyystin. Enkä lukenut ohjetta nyt loppuun ennenkuin kirjoitellessani tätä teille- sopisi varmasti erinomaisesti tuokin.
Mutta asiasta toiseen. Tässä teillekin vähän erilaisen pinaattikeiton ohje. Sitruuna ja sipuli antavat erilaisen säväyksen. Nopsa tehdä ja hyvää. Mikäpäs sen parempi ruoka arki-iltaan. Anteeksi taas kuvan laatu. Keep practising..
Pinaattimuhennos
1 iso sipuli1 valkosipulin kynsi
1 tl oliiviöljyä
2 tl voita
2 pss (a` 150g) pakastepinaattia
2,5 dl kuohukermaa
2 tl sitruunanmehua
1 tl suolaa
1/2 tl ruohittua mustapippuria
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota ne öljyn ja voin seoksessa noin 3 minuuttia. Lisää pinaatti ja anna sen sulaa. Lisää kerma ja kiehauta seos kevyesti. Lisää sitruunanmehu, suola ja pippuri. Tarjoa graavikalan kanssa.
Olinkin unohtanut tuon graavikalan aivan tyystin. Enkä lukenut ohjetta nyt loppuun ennenkuin kirjoitellessani tätä teille- sopisi varmasti erinomaisesti tuokin.
Kommentit
Lähetä kommentti