Hyvää joulukuun alkua ja sunnuntaiehtoota. Täällä on touhuttu viikonloppuna joulukorttitilausten (nyt kun kustikin taas polkee ja ehkä ehtivät perille jouluksi.. ainakin on toiveita) kimpussa. Teetettiin pojasta hänen puolentoista vuoden ajaltaan kuvia vauvakirjaa varten ja voitte varmasti arvata että niitä on kertynyt ja niiden perkkaaminen kesti. Huh huh. :D Mutta nyt on homma paketissa sekä myös 1 vee kuvat ja joulukorttikuvat tilattu. Ei ollut muuten simppeliä kuvata enää poikaa toisin kuin viime jouluna. Hiki hatussa kaikilla ja koiran mukaan saaminen kuvaan toi lisähaastetta. Mutta hyvä mieli kun tilaus tehty. Ehdimme myös kaupoilla piipahtaa ja yhden paketin ostaa pojalle joululahjaksi. Lisäksi kävimme taas haaveilemassa uudesta sohvasta.. Haaveeksi tuo saa vielä jäädäkin. :)
Mutta tänään lautasella. Paras kukkakaalimuusi tähän astisista. Nams. Tämä muusi on vähähiilihydraattista. Parasta syötynä mustapapupullien ja kermasoosin kera. Laitan ohjeen tähän jos kiinnostaa kokeilla. Mustaapupullat ja kermasoosi on kokattu Samasta padasta puolessa tunnissa kirjan ohjeen mukaan. Ihan lemppariresepti nykyään. Lihapullat kalpenee mennen tullen näitten rinnalla. Mutta muusin ohje. Se löytyi Ketoreseptit -blogista. Tällä ohjeella meillä tehdään jatkossa muussi.
50 g voita
1 dl ruohosipulia silputtuna
1/2 tl suolaa
Soseuta keitetty kukkakaali voin kanssa muusiksi. Mausta ruohosipulilla ja suolalla.
Tein tämän pakastekukkakaalista. En käyttänyt ruohosiplaa koska en raskinut nyt ostaa sitä. :D As simple as that.
Mutta tänään lautasella. Paras kukkakaalimuusi tähän astisista. Nams. Tämä muusi on vähähiilihydraattista. Parasta syötynä mustapapupullien ja kermasoosin kera. Laitan ohjeen tähän jos kiinnostaa kokeilla. Mustaapupullat ja kermasoosi on kokattu Samasta padasta puolessa tunnissa kirjan ohjeen mukaan. Ihan lemppariresepti nykyään. Lihapullat kalpenee mennen tullen näitten rinnalla. Mutta muusin ohje. Se löytyi Ketoreseptit -blogista. Tällä ohjeella meillä tehdään jatkossa muussi.
Kukkismuusi
500 g kukkakaalia keitettynä50 g voita
1 dl ruohosipulia silputtuna
1/2 tl suolaa
Soseuta keitetty kukkakaali voin kanssa muusiksi. Mausta ruohosipulilla ja suolalla.
Tein tämän pakastekukkakaalista. En käyttänyt ruohosiplaa koska en raskinut nyt ostaa sitä. :D As simple as that.
Kommentit
Lähetä kommentti