Tänä pääsiäisenä kokeiltiin ensimmäistä kertaa paholaisen munia. Alkupaloina ihan maistuvia. Ohjeen nappasin Yhteishyvästä. Lakkapannacottaa ketotyyliin tein sen sijaan jo toista kertaa. Ensimmäisellä kerralla paseerasin lakat mutta nyt en viitsinyt. Ulkonäkö olisi ollut tietenkin fiinimpi jos olisin viitsinyt paseerata tälläkin erää mutta jotenkin tykkään rouskutella niitä siemeniä. Ne on se juttu lakoissa eli hilloissa. :) Ohje oli Antti Heikkilän kirjasta Pellingin joulu. Vaikka olikin joulukirjasta niin sopi keltaisella värillään hyvin pääsiäispöytään.
Ei niin siistii ja sileetä, mutta hyvää senkin edestä.. |
Deviled eggs eli täytetyt kananmunat
6 kananmunaa
1/2 dl chilimajoneesia
1/2 tl omenaviinietikkaa
ruohosipulia
cayennepippuria
(itse laitoin tavallista majoneesia, aikuisille Sriracha-kastiketta ja chilihiutaleita, ja kaikille sulatettuja katkarapuja)
Keitä munat koviksi, 8-10 minuuttia. Jäähdytä niitä hetki kylmässä vedessä.
Kuori ja halkaise munat.
Koverra keltuaiset lautaselle ja soseuta ne haarukalla. Sekoita majoneesi ja etikka keltuaisiin.
Lusikoi täyte muniin. Koristele ruohosipulilla ja cayennepippurilla.
Kommentit
Lähetä kommentti