Jos eilen jakamani resepti oli kunnon mättöä kaloreista piittaamatta (laskeeko niitä joku vielä?!), niin tämän päivän lounas oli minulla suht kevyttä. Shiratakinuudelit ovat tulleet jäädäkseen keittiööni. Ei siksi että ne ovat kaloritonta (näissäkin eroja) mahantäytettä vaan siksi että ne sopivat hiilarirajoitettuun ruokavaliooni. Itse makuahan näissä ei itsessään ole ja jotkut ovat haukkuneet koostumusta kumimaiseksi mutta kyllä minulla toimii nuudeleiden korvikkeena. Tätä pikaruokaa kokeilin ensimmäisen kerran ollessani erään sunnuntain ylhäisessä yksinäisyydessäni; sopivan pikainen ruoka jonka kokkailulta jäi mukavasti aikaa tärkeimpään eli lukemiseen. :D Niin ja ohje on napattu taas kerran Facebookin jostain ketoryhmästä.
Kookosöljyä ja oliiviöljyä pannulle. Lisää hienonnetut valkosipulin kynnet, chili ja raastettu inkivääri. Kypsennä niin että maku irtoaa. Lisää jäiset katkaravut sekaan ja anna kypsyä mausteiden kanssa. Lisää kalakastiketta ja huuhdellut shiratakit sekaan, jotta makuuntuvat. Lopuksi lisää muna(t). Kypsennä vain sen verran että kananmunat hyytyvät hyvin sekaan. Ripottele korianteri pinnalle.
Kommentit
Lähetä kommentti