Aamuni on nyt parina päivänä alkanut paitsi tietysti aamukahvihetkellä rauhassa kera aamulehden ja aamuisen (keto-)puuron myös sen jälkeisellä hikisellä hillareissulla. Saalistakin olen saanut ihan mukavasti. Onneksi. On se sen verran hikistä hommaa ollut että paita on kastunut ja sukatkin hiostuneet ja ihana on ollut painua suoraan suihkuun noilta reissuilta. Eilen jouduin tekemään välillä reissun kotiin suolta kun varustauduin liian pienellä ämpärillä. :D Tänä aamuna otinkin reilusti isomman sankon mukaan. :D
Ihaninta oli että mies oli pyynnöstäni sillä aikaa kokeillut uutta reseptiä ja tehnyt uudenlaista uunifetapastaa Facebookista löytyneellä ohjeella. Tähän tuli fetan lisäksi suolaista makua antamaan pekonia ja tuolla suolla helteessä hikoiltuani ei pieni (tai pieni ja pieni) suolalisä tuntunut liioittelulta. Aina silloin tällöin tämmöinenkin maistuu. Söin omani shiratakinuudeleilla ja muu perhe tavallisen spagetin kera. Oli herkkua!
Hyvää ja helppoa, jälleen kerran. Lautasen reunalla myös Lidlin ihanaa munakoisotahnaa. |
Uunifetapasta
Pikku tomaatteja (miniluumu. tai kirsikkatomaatteja)
Paketti fetaa (meillä Lidlin salaattijuustopaketti)
Paketti pekonia
Oliiviöljyä
Mustapippuria
Provencen mausteseosta tai muuta haluamaasi maustetta
Laita tomaatit uunivuokan pohjalle. Nosta fetapala päälle ja leikkaa pekoniviipaleet esimerkiksi saksilla pienemmiksi paloiksi. Lorauta fetan päälle oliiviöljyä ja ripottele pintaan mausteita ja jauha pippurimyllystä mustapippuria koko komeuden päälle. Paista uunissa 200 asteessa kunnes pekoni on kypsynyt ja saanut väriä ja tomaatit pehmenneet. Keitä pasta. Nauti pastan kera.
Kommentit
Lähetä kommentti